توصیه های کلی استاندارد سازمان بهداشت جهانی (WHO ) برای عموم مردم به منظور کاهش در معرض قرار گرفتن با عوامل می بیماریزا و جلوگیری از انتقال طیف وسیعی از بیماریها به شرح زیر است که شامل بهداشت دست، تنفس و بهداشت مواد غذایی میباشد:
·مرتبا دستهای خود را با استفاده از آب و صابون شستشو کنید و یا با مواد ضدعفونی کننده الکلی ضدعفونی نمایید.
·هنگام سرفه و عطسه جلوی دهان و بینی خود را با آرنج یا دستمال بگیرید و بلافاصله دستمال را دور انداخته و دست های خود را بشویید

 ·از تماس نزدیک با هر کسی که تب و سرفه دارد خودداری کنید.
·اگر تب، سرفه و یا هرگونه مشکلی در تنفس دارید، سریعا به پزشک مراجعه کنید و سابقه سفر قبلی خود را به پزشک اطلاع دهید.
·هنگام بازدید از بازارهای زنده در مناطقی که در حال حاضر موارد ابتلا به کرونا ویروس گزارش شده است، از تماس مستقیم محافظت نشده با حیوانات زنده و سطوح در تماس با حیوانات خودداری کنید.
·از مصرف محصوالت حیوانی خام یا پخته نشده اجتناب کنید. گوشت خام، شیر یا اندامهای حیوانی خام باید با احتیاط نگهداری شوند تا از تماس آنها با غذاهای پخته شده و آلودگی غذا جلوگیری شود.
***
استفاده از ظروف یکبار مصرف جهت مصارف خانگی-میهمانیها-شرکت ها و ادارات و . پیشنهاد می شود که قطعا میتواند یکی از راههای پیشگیری از  انتقال ویروس کرونا می باشد.


سبز کاپ -لیوان یکبار مصرف کاغذی-چاپ اختصاصی مصرف ,ویروس ,کرونا ,سرفه ,بهداشت ,ویروس کرونا ,یکبار مصرف ,خودداری کنید منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

قیمت فلزیاب و طلایاب مشاوره در رشته ادبیات و علوم انسانی دانلود سرا دلال معاملات ملکی ایران زیورآلات و بدلیجات بداغ آبادنوشته های یک معلم روستایی